SKUTER PREMIUM BAHARU SEKARANG DATANG DENGAN WARNA BARU

Boon Siew hari ini mengumumkan skuter premium baharu, NSS300 and PCX

 

Pulau Pinang, 13 Jun 2017 – Boon Siew Sdn Bhd (BSH) hari ini telah melancarkan spekulasi tinggi NSS300 premium serba barunya skuter saiz pertengahan dan PCX “Smart in Blue”yang menaikkan taraf dalam skuter keupayaan tinggi sebagai sedan keselesaan diri mewah, komuter harian tunggangan mudah yang mencampurkan prestasi tangkas dengan ciri-ciri menarik. Kedua-dua model bertujuan untuk memberi pengalaman menunggang premium terbaik kepada semua peminat skuter Malaysia.

 

Tentang NSS300

Dengan slogannya “My Life, My Story, My NSS300” adalah skuter yang bergaya dan menarik, komuter harian tunggangan mudah dengan tahap keselesaan yang cemerlang. Menumpukan atas premium tunggangan, BSH telah tertumpu pada pandangan dan berasa seperti aspek utama NSS300. Skuter saiz pertengahan premium ini akan mengeluarkan prestij dan kualiti tunggangan harian anda.

 

Perasaan bagus dan kelihatan cantic atas jalan ialah satu aspek utama pemilikan NSS300. Tidak sukar untuk ditarik oleh oleh profil kontemporari NSS300 yang licin berkilat bersesuaian dengan lampu depan halogen berkembarnya halaman depan. Penunggang juga akan menghargai amalan sebuah kelompok permeteran komprehensif yang menampilkan satu jangka laju, jam, dua meter perjalanan serta bahan api dan pengukur suhu dan lampu amaran aras minyak.

 

“Sejak NSS300 membuat penampilan pertama dunianya 17 tahun lepas dan di Malaysia pada tahun 2014 di Malaysia, ia telah berkembang untuk melebihi jangkaan penunggang tentang sebuah skuter. Kami mahu menempatkan NSS300 sebagai skuter premium untuk kedua-dua baru dan penunggang veteran yang mencari satu praktikal serta tunggangan yang bergaya” kata Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif, En Nobuhide Nagata.

 

Keseluruhan, NSS300 tentang prestasi bergaya dan keselamatan, cemerlang membina kualiti menggabungkan dengan destinasi nilai berpatutan dan ketahanan, semua menggulung dalam satu pakej bergaya yang merayu kepada kedua-dua orang baru dan penunggang-penunggang veteran serupa. Motosikal juga datang dengan jenis ABS menggalakkan keselamatan, kotak utiliti besar untuk mudah yang boleh menampung dua penuh hadapi topi keledar dan sedikit ruang untuk butir lain seperti baju hujan

 

Untuk penunggang yang cari setiap tunggangan hari dari melawat atau menunggang kuda sportier, NSS300 direka bentuk melayakkan lancar ke dalam kehidupan harian orang, bukan sahaja untuk berulang-alik tetapi serta mengumpil reka bentuk premium model memenuhi keperluan dan permintaan peminat dua roda.

 

NSS300 masuk tiga warna: satu warna baru – Caribbean gula-gula Blue Sea dan warna-warna sedia ada Pearl Banjaran Himalaya White dan Seal Silver Metallic. Bilik pameran dicadangkan harga bermula dari RM 30,727.28 dengan GST merangkumi tetapi tidak termasuk cukai jalan, insurans dan pendaftaran. Model juga datang dengan dua tahun atau waranti pembuatan 20,000km (mana-mana datang pertama).

 

Tentang PCX Baru

“Smart in Blue” menentu kedua-dua motosikal dan penunggang-penunggang di tahap lain. Keseluruhan konsep PCX adalah untuk fokus pada kemudahan, pengendalian serta prestasi. Selain itu , perkataan “Smart” juga membayangkan rupa yang bergaya tunggangan. PCX sudah tentu akan dapat membawa penunggang ke dalam satu perjalanan yang penuh kesegakan.

 

“BSH mahu pelanggan kami menjadi sebahagian daripada pilihan lebih bijak dalam soal memilih tunggangan mereka. Warna baru ini mencerminkan pemahaman BSH ke arah aliran dan fesyen lingkungan skuter. Kami berharap melalui model ini, pelanggan kami akan dapat merasakan yang lebih bijak dan lebih baik melalui NEW PCX” kata Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif, En Nobuhide Nagata.

 

New PCX lebih bergaya dengan warna tambahan baru, jimat bahan api dan menampilkan sejumlah memudahkan hidup di berpindah satu persekitaran bandaraya sibuk. Pandangan dinamiknya mencerminkan teknologi maju yang mula pengeluarannya dan termasuk banyak butir-butir yang menyediakan kedua-dua kegunaan dan keselesaan.

 

PCX kelihatan baru dalam Candy warna Blue Sea Caribbean telah juga lain didapati di dua warna sedia ada seperti Asteroid Black Metallic and Pearl Metalloid White. Bilik pameran dicadangkan meletak harga di RM 11,658.94 dengan GST merangkumi tetapi tidak termasuk cukai jalan, insurans dan pendaftaran. Model juga datang dengan dua tahun atau waranti pembuatan 20,000km (mana-mana datang pertama).

 

Untuk maklumat lanjut di NSS300 and New PCX menyenangkan log masuk kepada www.boonsiewhonda.com.my atau laman Facebook: www.facebook.com / HondaMotorcyclesMalaysiaBoonSiewHonda

No comments
Share:
cc
Show Buttons
Hide Buttons